Skip to content

JUST
LIVE LIFE

LivingPub înglobează conceptul unui local studențesc. O afacere cool care vrea sa ii ajuta pe tineri si studenti sa se simta bine, sa se relaxeze si sa se distreze pe perioada facultatii. LivingPub este un loc unde iti creezi amintiri de neuitat pe viata din perioada facultatii. Un local modern, cu servicii complexe de calitate la preturile cele mai bune, in asa fel incat fiecare client sa simta valoare de 110% si cel mai important.

LivingPub este o afacere de tip HORECA, care vinde servicii și produse de tip Drink, Eat, Party. Este la fel cum îi spune și numele, un Pub/ Bistro care urmărește să se poziționeze diferit pe piața Clujeană și în funcție de competiția directă de pe str. Piezișa, oferind MAI MULTE servicii și MAI MULTE beneficii clienților săi.

MISIUNE

Creăm amintiri și experiențe de neuitat, tuturor persoanelor care ne trec pragul. Le amintim ca viașa este frumoasă și merită trăită din plin.

VIZIUNE

Vrem să devenim Pub-ul pe care să vrei să îl vizitezi măcar o dată în viață mai ales dacă ești în perioada studenției, deoarece îți oferim o experiență demnă de trecut în carnețelul studentului.

VALORI

Libertate

În localul nostru nu ești constrâns de nimic. Suntem de părere că libertatea ne conturează caracterul.

Prietenie

În Living Pub nu vei fi niciodată singur. De la o seară de Quiz, Karaoke sau de la un Party fii sigur că vei pleca acasă cu amintiri de neuitat și cu prieteni pe măsură.

Iubire

Iubirea unește oameni. Localul nostru oferă câtă iubire poți duce. Ziua Îndrăgostiților sau prima întâlnire, suntem alături de tine.